INTRADE.BAR
Wszystkich opinii 23
Jeszcze żadnych skarg
3.3
Niepotwierdzona firma
intrade18.bar
Przejdź do strony
Broker oferuje "rewolucyjny" handel: wysokie wypłaty, brak weryfikacji, szybkie wypłaty, ustawienia zarządzania ryzykiem itp.
Broker opcji binarnych
Oficjalna strona
Sieci społecznościowe
Data założenia
2016
Centrala
Suite 305, Griffith Corporate Centre, P.O. Box 1510, Beachmont, Kingstown St. Vincent and the Grenadines
Właściciel firmy
intrade.bar LTD
Rodzaje wsparcia
[email protected]CzatVKontakteTelegram
Języki
Angielski, Rosyjski
Terminale
TradingView
Dostawcy płynności
FXCM
Min. pierwszy depozyt
Od 10 USD
Min. stawka
Od 1 USD
Prowizja maklerska
Za wypłatę na karty 80 rubli +3%. Do e-portfeli średnio 3,5%, za niewykonanie obrotu 50%
Harmonogram płatności
Do 15 minut
Premie
5 %Uzyskać
Bonus przy wpłacie za pośrednictwem USDT (TRC20)
3 %Uzyskać
Bonus od depozytu przy korzystaniu z FK Wallet
0 %Uzyskać
Zerowa opłata za depozyt
Wypłaty
Do 85 %
Darmowe konto demo
Rodzaje opcji
High/Low
Regulowany
Nie
Rodzaje kont
Metody uzupełniania zapasów
NixMoney, FK Wallet, SBP, Perfect Money, Karta bankowa (Visa/MC/MIR), Bankowość internetowa, Tether USDT
Metody wyjściowe
Advcash, Karta bankowa (Visa/MC), Tether USDT
Narzędzia graficzne
55+
Liczba aktywów
20+
Rodzaje aktywów
Pary walutowe21 par
Liczba wskaźników
80+
Waluty konta
RUB, USD
Wygaśnięcie
Od 3 do 500 minutyPodczas handlu opcjami Sprint
5 minutyPodczas handlu opcjami klasycznymi
Aplikacje mobilne
Aplikacje mobilne (Android)
Handel weekendowy
Nie
Turnieje/konkursy
Okresowo organizowane są turnieje z nagrodami pieniężnymi
Szkolenie dla handlowców
Nie
Program partnerski
RejestracjaDo 53% zysków z transakcji poleconych
Zalety
Rewolucyjne podejście do uczciwego handlu opcjami binarnymi
Korzystne warunki handlowe, duże doświadczenie w pracy brokera
Wygodny i funkcjonalny terminal handlowy
Profesjonalne wsparcie techniczne, koncentracja na uczciwości i otwartości na klientów
Szybka wypłata zarobków, stabilne płatności bez opóźnień
Niedrogi minimalny depozyt, istnieje możliwość nauki na koncie demo
Dostępność zarządzania ryzykiem i strategii
Możliwość sprawdzenia kwotowań na stronie brokera
Wady
Brak licencji i brak regulatora
Mało informacji na stronie internetowej
Wymagania dotyczące firmy
Data aktualizacji
27 czerwca, 2024
Ogólna ocena
9.3/10
    Adres
    Suite 305, Griffith Corporate Centre, P.O. Box 1510, Beachmont, Kingstown St. Vincent and the Grenadines

    INTRADE.BAR czy to oszustwo? Przegląd i opinie

    Opublikowany: 1 listopada 2018 Aktualizacja: 27 czerwca 2024


    Intrade.Bar – Jest to obecnie jedna z najpopularniejszych gier brokerzy opcji binarnych która różni się od innych firm odważnym podejściem do handlu. Firma została założona w 2016 roku i obecnie kontynuuje swój aktywny i udany rozwój, oferując nowoczesnym traderom maksymalne możliwości pracy z opcjami binarnymi. Ważna jest tutaj otwartość i uczciwość, a nie obietnica szalonej i natychmiastowej rentowności dzięki korzystnym sztuczkom marketingowym, stałym bonusom. Zamiast gorących promocji i bajecznych obietnic – uczciwość, komunikacja z traderami, szybka informacja zwrotna, trzeźwe podejście do handlu i skupienie się na naprawdę ważnej rzeczy – stabilnym procesie handlu opcjami.

    Jest to interesujące, ale to podejście stało się zwycięskie dla firmy, liczba handlowców tutaj tylko rośnie. Ponadto, broker przyciąga uwagę i gwarantowane płatności, wygodny i bardzo prosty terminal handlowy, informacje o notowaniach, szybkie wsparcie. I nadal, uczciwe pytanie: INTRADE.BAR jest oszustwem stworzonym w celu oszukania handlowców, lub jest wiarygodnym, uczciwym i przejrzystym brokerem opcje binarne który pozwoli Ci zarabiać pieniądze i wypłacać je bez problemów? Na to pytanie odpowiadamy w naszej recenzji brokera.

     

     

    Warunki handlowe INTRADE.BAR

    INTRADE.BAR współpracuje z klientami na korzystnych warunkach, a początkujący będą mogli również wypróbować świetną okazję do handlu demo, aby zapoznać się z funkcjonalnością platformy brokera. Wypłata środków z konta odbywa się w ciągu 5-15 minut, w rzadkich przypadkach możliwe są opóźnienia do jednej godziny. Jeśli wypłata środków odbywa się w dni wolne od pracy, broker przetworzy wniosek w ciągu dnia roboczego. INTRADE.BAR dobrze traktuje traderów, którzy z powodzeniem handlują i nigdy nie blokuje ich kont.

    INTRADE.BAR to oszustwo? Recenzje

    INTRADE.BAR nie będzie niepokoić klienta połączeniami telefonicznymi. Jeśli potrzebujesz pomocy, możesz skontaktować się z czatem online w dowolnym momencie i otrzymasz odpowiedź bardzo szybko, zwykle w ciągu 1 minuty w dni powszednie od 9:00 do 17:00 czasu moskiewskiego. Broker nie zapewnia żadnych bonusów depozytowych, aby nie prowokować klientów do ich pobicia – wiąże się to ze zwiększonym ryzykiem i ostatecznie utratą całego depozytu. Firma nie prosi o dowód tożsamości. Jedynym przypadkiem, w którym może wymagać dodatkowych dokumentów, jest decyzja o wypłacie pieniędzy na kartę, z której nie zasilono konta.

    Korzyści Intrade.bar

    INTRADE.BAR wdraża bardzo ważną i niezbędną rzecz w handlu – opcję „zarządzania ryzykiem”. Gdy tylko użytkownik wejdzie na platformę handlową, aby dokonać pierwszej transakcji, może ustawić akceptowalny poziom ryzyka, a tym samym kontrolować emocje. Pojawi się okno z prośbą o wprowadzenie maksymalnego ryzyka i maksymalnego zysku, trader może odrzucić tę opcję i pominąć ją. Jeśli wprowadziłeś wartości do programu zarządzania ryzykiem, nie zmienią się one w ciągu dnia handlowego. Zarządzanie ryzykiem ma duży wpływ na rentowność. Dla klientów, którzy nie potrafią kontrolować swoich emocji, rozwiązanie to będzie świetną okazją do zaoszczędzenia pieniędzy, ale każdy trader potrzebuje zarządzania ryzykiem.

    intrade.bar "zarządzanie ryzykiem"

    Firma stworzyła wysoce kompetentny zespół wsparcia technicznego, jeden z najlepszych, jeśli nie najlepszy, w WNP. INTRADE.BAR potrąci $5 z wynagrodzenia menedżerów, którzy nie odpowiedzieli na pytanie lub udzielili błędnej porady klientowi. Pieniądze te zostaną przelane na konto tradera, który zadał pytanie menedżerowi.

    Możesz także wypróbować inne opcje handlowe, aby zarabiać pieniądze:

    Handel na rynku Forex z brokerem Alpari (Spróbuj)
    Handel P2P na giełdzie kryptowalut Bybit (Przejdź na stronę)

    Rejestracja INTRADE.BAR

    Przed rejestracją w firmie INTRADE.BAR należy zdecydować, na którym koncie chce się handlować: demo czy rzeczywistym. W trybie handlu demo klient przetestuje system i zrozumie, jak zarabiać pieniądze. W sekcji „Profil” można przełączyć się na handel rzeczywisty, przesuwając suwak Demo-Real.

    Możesz handlować i wypłacić swój pierwszy zysk na rachunku rzeczywistym. Po wybraniu trybu konta rzeczywistego należy wypełnić formularz rejestracyjny, w którym należy podać imię i nazwisko klienta oraz adres e-mail. Następnie otrzymasz wiadomość e-mail z danymi do zalogowania się na swoje konto osobiste, może ona trafić do folderu „Spam”, radzimy sprawdzić ją w razie potrzeby.

    INTRADE.BAR, aby otworzyć rachunek

    Prywatne biuro

    Osobiste konto przedsiębiorcy na stronie internetowej intrade.bar składa się z sekcji:

    • Profil. Pierwszym punktem jest przełączenie się między kontem rzeczywistym a demonstracyjnym. Konto demo może zostać uaktualnione. Kolejnym punktem jest wybór waluty konta: rubla i dolara. Handel za pomocą 1 kliknięcia, aby nie tracić czasu na potwierdzenie transakcji. Dla tych, którzy lubią „ciemne” motywy, jest specjalny przełącznik do zmiany tła terminala. Wykres może być skalowany.
    • Wpłata i wypłata środków. Dostępnych jest tu 9 metod wpłaty i wypłaty kapitału. Przy wypłatach nie jest wymagana weryfikacja.
    • Statystyki. Broker posiada przydatne funkcje do analizy transakcji. Najbardziej dochodowe aktywa i czasy wygaśnięcia są wymienione tutaj. Ta część będzie przydatna do śledzenia wydajności systemu i ewentualnych korekt. W razie potrzeby statystyki mogą zostać zresetowane.
    • Wiadomości brokerskie. Najnowsze wiadomości o firmie.
    • Sekcja FAQ. Oto kilka odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania.
    • Bezpieczeństwo. Istnieje możliwość zmiany hasła.
    • Program partnerski. Podany jest link do przyciągnięcia afiliantów, są też pełne statystyki dotyczące konwersji i zarobków. Program może być dwojakiego rodzaju: 1% od obrotu klienta lub 53% od zarobków brokera.

     

    Platforma intrade.bar

    INTRADE.BAR używa platformy z wykresami TradingView i kwotowania FXCM. Na początku każdego dnia handlowego na platformie pojawia się okno, w którym trader może wprowadzić parametry ryzyka, po osiągnięciu których system przestanie działać, poziom straty i zysku są tutaj wskazane. Dostępne są 2 tryby handlu:

    • Classic (wygasa co 5 minut, zwrot 77%);
    • Sprint (procent wypłat zależy od okresu obowiązywania umowy, szczegóły na zrzucie ekranu).

    płatności intrade.bar

    Co trzeba zrobić, aby dokonać wymiany handlowej? Wystarczy wykonać kilka kroków: wybrać parę walutową, kwotę transakcji (od 50 rubli lub $1), termin ważności i kierunek (w górę lub w dół, CALL lub PUT). Następnie transakcja pojawi się w podsekcji „otwarte” transakcje, po jej zakończeniu przeniesie się do „zamknięte”.

    Platforma handlowa pozwala na przeprowadzanie analizy technicznej bezpośrednio na wykresie. Możesz zbudować poziomy oporu i wsparciaKorzystając z narzędzi panelowych po lewej stronie terminalu, dodaj wskaźnikiIch lista znajduje się w górnej części terminala. Terminal oferuje szereg funkcji:

    • Wybierz zasób (znajdujący się w lewym górnym rogu).
    • Analiza zmian cen aktywów na podstawie wykresu.
    • Ustaw kwotę i datę wygaśnięcia opcji (w prawym górnym rogu).
    • Wyświetlanie informacji o przychodach, bieżących i zamkniętych transakcjach (wyświetlanych po prawej stronie ekranu).
    • Możliwość otwarcia transakcji z prognozą wzrostu ceny aktywów poprzez kliknięcie przycisku „Call” lub spadku poprzez kliknięcie przycisku „Put”.

    Terminal INTRADE.BAR

    Możesz także otworzyć menu par walutowych, klikając gwiazdkę nad wykresem i wybrać odpowiednie pary, które chcesz śledzić.

    Pary walutowe INTRADE.BAR

    Na wykresie roboczym dostępne są następujące ustawienia:

    • Ustawienie interwału czasowego w zakresie od M1 do D1 (od 1 minuty do 1 dnia).
    • Wybierz typ wykresu (w tym świece japońskie, puste świece, słupki, Haken Ashi, obszar, linia i linia bazowa).
    • Możliwość instalowania i zapisywania szablonów z dostosowaniami.

    Do analizy technicznej w Intrade Bar dostępnych jest ponad 80 wskaźników, 55 narzędzi graficznych i możliwość tworzenia dostosowań za pomocą szablonów.

    Wskaźniki INTRADE.BAR

    Notowania brokerskie

    Intrade Bar działa na przejrzystych zasadach i, jak już wspomnieliśmy, jest prawdziwą rewolucją na dzisiejszym rynku opcji binarnych. Kwotowania to kolejny powód, dla którego broker cieszy się zaufaniem wielu traderów na całym świecie. Powiedzmy sobie o tym więcej.

    Intrade Bar współpracuje z niezawodnym dostawcą płynności, któremu udało się udowodnić, że jest uczciwą firmą – FXCM. Gwarantuje to, że inwestorzy otrzymują 100% dokładne kwotowania walut. Broker przelicza kwotowania według wzoru (bid+ask)/2 i jak podaje na swojej stronie internetowej, nie ma drugiej takiej firmy. Co ważne, kwotowania można sprawdzić w specjalnej sekcji na stronie internetowej intrade.bar.

    Notowania INTRADE.BAR

     

    Konto demo Intrade.Bar

    Intrade Bar demo jest wygodnym narzędziem dla tradera, używając go poprawnie, możesz poznać wszystkie możliwości terminala handlowego, przetestować strategie i ogólnie postawić swój pierwszy zakład u tego brokera. Imponujące? Powiedzmy więcej o tym, dlaczego potrzebujesz konta demo w Intrade Bar.

    Konto demo Intrade.bar

     Konto demo w Intrade Bar to darmowe konto wirtualne, które jest dostępne dla każdego inwestora. Jest ono również nazywane kontem demo, co jest prawdą. Możesz handlować na tym koncie przy użyciu 10000 USD. Te wirtualne pieniądze można wydać na kupno/sprzedaż opcji, testowanie strategii handlowych, opracowanie własnej strategii handlowej przy użyciu różnych narzędzi. Terminal na rachunku demo posiada różne wskaźniki i oscylatory, takie jak RSI, Stochastic, MA, Alligator, ADX, MFI, ADX, Bollinger Bands, Envelopes itp.

    Zalety konta demo Intrade Bar:

    • Handel bez ryzyka. Ćwicz handel bez ryzykowania prawdziwych pieniędzy.
    • Bezpłatne szkolenie. Poznaj funkcje platformy i podstawy handlu opcjami binarnymi.
    • Wirtualny kapitał do pomocy. Zacznij od wirtualnych 10 000 USD i naucz się zarządzać swoim saldem.
    • Prawdziwe doświadczenie w handlu opcjami. Konto demo oferuje te same narzędzia i warunki, co konto rzeczywiste, z wyjątkiem korzystania z prawdziwych pieniędzy.
    • Testowanie strategii. Testuj i ulepszaj strategie handlowe w rzeczywistych warunkach rynkowych bez strat finansowych.
    • Łatwe przejście do prawdziwego handlu. Po nauczeniu się i przetestowaniu strategii na rachunku demo, można łatwo przejść do handlu na rachunku rzeczywistym.

     Pamiętaj, że korzystanie z konta demo jest pierwszym krokiem dla początkujących traderów i bardzo przydatnym narzędziem dla doświadczonych uczestników rynku.

     

     

    Aplikacja Intrade Bar

    Pod koniec 2020 roku broker uruchomił aplikację na Androida. Jest ona idealna dla tych, którzy kochają wygodę i mobilność. Dzięki aplikacji możesz handlować opcjami binarnymi w dowolnym dogodnym czasie i zarobić do 85% zysku z jednej transakcji. Co ważne, aplikacja mobilna Intrade Bar zawiera wszystkie funkcje głównej platformy. TradingView jest zintegrowany, dostępne są kwotowania FXCM. Oferowane jest konto demo z saldem 10 tysięcy dolarów, które pozwala trenować bez ryzyka utraty prawdziwych pieniędzy, ćwiczyć strategie itp. Handel odbywa się na 21 parach walutowych, takich jak GBP, CHF, JPY, USD itp. Opcje sprint i classic różnią się czasem wygaśnięcia.

    Aplikacja INTRADE.BAR

    Platforma gwarantuje stały zysk z transakcji, warunki transakcji są znane z góry. Wpłaty i wypłaty środków są łatwe i zróżnicowane. Obsługiwane są karty Visa, Mastercard, MIR i większość elektronicznych systemów płatności. Instalacja aplikacji Intrade Bar jest prosta – wystarczy zalogować się do osobistego gabinetu brokera lub na stronie intrade.bar, w sekcji FAQ.

    Wskazówka Revieweek.com: pobieraj aplikację Intrade Bar tylko z oficjalnej strony intrade.bar, aby uniknąć ryzyka napotkania oszustów.

    Zalety aplikacji Intrade Bar:

    • Handluj gdziekolwiek i kiedykolwiek chcesz.
    • Możliwość zarobienia do 85% na pojedynczej transakcji za pomocą kilku kliknięć.
    • Kompletny zestaw narzędzi platformy transakcyjnej w smartfonie.
    • Rachunek demonstracyjny z wirtualnymi 10 000 USD do ćwiczeń.
    • Stały zysk z transakcji i przejrzyste warunki.
    • Wiele sposobów wpłacania i wypłacania środków.
    • Łatwa instalacja za pośrednictwem konta osobistego lub strony internetowej.

     

    Bonusy w INTRADE.BAR

    Dla wszystkich użytkowników dostępna jest nagroda bonusowa za wpłatę, więc przy wpłacie środków za pośrednictwem USDT (sieć TRC20) trader otrzymuje dodatkowe 5% do kwoty. W przypadku korzystania z portfela FK, bonus wyniesie 3% do kwoty depozytu.

    Bonusy INTRADE.BAR

    Program partnerski

    Broker opcji binarnych INTRADE.BAR oferuje każdemu zarejestrowanemu użytkownikowi udział w programie partnerskim. Możesz dołączyć do standardowego programu poleceń i otrzymywać 1% od każdej transakcji poleconego brokera lub przejść do programu rozszerzonego z zarobkami w wysokości 53% z zysku brokera. Link polecający znajdziesz w swojej osobistej szafce po rejestracji na stronie. Aby uzyskać dostęp do programu „53% z zysku brokera”, należy skontaktować się z obsługą klienta brokera, zweryfikować swoje konto i przyprowadzić co najmniej 3 nowych klientów, którzy dokonali pierwszego depozytu w ciągu 180 dni.

    Program partnerski INTRADE.BAR

     

    Wpłaty i wypłaty środków INTRADE.BAR

    Zgodnie z warunkami obsługi klienta w firmie, przetwarzanie wniosków o wypłatę i ich transfer trwa do 15 minut. Jeśli weźmiemy pod uwagę opinie traderów współpracujących z firmą, procedura wypłaty zajmuje nie więcej niż 5 minut. Dział finansowy brokera pracuje od 9:00 do 17:00 czasu moskiewskiego, jeśli wypłata środków odbywa się poza godzinami pracy, wniosek zostanie rozpatrzony następnego dnia. Następujące metody są określone jako metody uzupełniania konta:

    • USDT (sieć TRC20).
    • Visa/MasterCard/MIR.
    • Portfel FK.
    • Bankowość internetowa.
    • SBP (system szybkich płatności).
    • Pieniądze NIX.
    • Perfect Money.

    Uzupełnienie INTRADE.BAR

    Minimalna kwota depozytu wynosi $10.

    Aby wypłacić zarobione środki, możesz skorzystać z poniższych metod:

    • Visa/MasterCard/MIR.
    • USDT (sieć TRC20).
    • AdvCash.

    Wycofanie INTRADE.BAR

    Prowizja za wypłatę na karty wynosi 80 rubli plus 3% kwoty. Dla wszystkich portfeli obowiązuje prowizja w wysokości 3,5%. Możliwe jest również naliczenie dodatkowej opłaty za wypłatę, jeśli obrót nie osiągnie 150% kwoty wypłaty. Może to skutkować dodatkowym kosztem w wysokości 50% z prowizji. Jeśli jednak wypłacisz kwotę od $100, a Twój obrót przekroczy 150%, broker zwróci prowizję, a konto zostanie zasilone dokładnie taką kwotą, jaką klient określił do wypłaty.

     

    Recenzje na Intrade.Bar

    Przeanalizowaliśmy opinie traderów na temat brokera w Internecie, wśród nich są zarówno pozytywne (korzystne warunki, wygodny terminal, szybkie wypłaty, profesjonalizm menedżerów wsparcia, wygodny depozyt na rozpoczęcie handlu itp.), jak i negatywne punkty (trudności z platformą, brak regulacji). Negatywnych opinii w sieci jest niewiele, co więcej, zazwyczaj natychmiast towarzyszą im komentarze przedstawiciela brokera, co powoduje duże zaufanie do firmy. Infografika przedstawia zalety brokerów na podstawie opinii klientów:

    Na stronie internetowej intrade.bar możesz również przeczytać recenzje handlowców, którzy z nim pracowali. Piszą np. o szybkich czasach wypłat, jakości obsługi i pozycjonowaniu brokera na rynku.

    Intrade.bar opinie inwestorów

    recenzje intrade.bar

    Recenzje INTRADE.BAR

    Jeśli pojawią się jakieś nowe recenzje na INTRADE.BAR, na pewno zamieścimy je w mediach społecznościowych. Zapisz się, aby nic Cię nie ominęło!

    Regulator INTRADE.BAR

    Broker INTRADE.BAR nie posiada certyfikatu licencyjnego. Zarząd firmy i większość klientów zgodziła się, że nie ma sensu płacić 4 tys. dolarów za papier, który nie był przydatny dla klientów i nie mógł zapewnić im właściwej ochrony. Broker postanowił, że pieniądze, które zaoszczędzi na zakupie certyfikatu, będzie rozdawał swoim klientom w formie prezentów. Dla brokera ważniejsze jest, aby otrzymać pozytywne opinie od traderów, a nie papier, który nic nie znaczy.

    Umowa z użytkownikiem Intrade.bar

    Umowa z użytkownikiem to dokument, który określa, jakie usługi będą świadczone na rzecz klienta platformy. Odpowiada na wiele subtelnych pytań, jakie mogą mieć handlowcy podczas współpracy z firmą. W tej części recenzji zademonstrujemy najważniejsze punkty „Porozumienia” i wskażemy zrzuty ekranu z oryginalnego dokumentu. Na przykład, jeśli broker zażąda sprawdzenia tożsamości, zostanie ono wykonane w ciągu 1 dnia. Jest to szybkie i można to uznać za zaletę firmy:

    Intrade.bar

    Podczas żądania wypłaty minimalne kwoty będą wynosić 7 dolarów lub 350 rubli. W „Umowie” jest napisane, że przelew następuje w ciągu 6 godzin, ale w rzeczywistości trwa to zwykle 5 minut, jeśli wniosek zostanie złożony w godzinach pracy. Temu punktowi również dajemy plusa:

    intrade.bar przekaz pieniężny

    Ten punkt wskazuje, że minimalna kwota depozytu wynosi 10 dolarów lub 500 rubli: bardzo niski próg wejścia powinien być również uważany za plus dla firmy. Klientowi nie wolno dokonywać transakcji wymiany za pomocą konta osobistego w firmie i słusznie, od tego są wymienniki:

    Uzupełnienie INTRADE.BAR

    W przypadku wykrycia nieuczciwych transakcji finansowych firma ma prawo do ich anulowania i zamrożenia konta klienta. Nie ma co do tego wątpliwości, to prawda:

    Intrade.bar Anulowanie transakcji

    W przypadku wystąpienia błędów technicznych po stronie INTRADE.BAR podczas transakcji finansowych, może on anulować wyniki tych działań. Wypłata środków jest realizowana tylko na te same dane klienta, które zostały wskazane przy wpłacie środków. Jeśli nie ma możliwości użycia tego samego systemu do wypłaty, który został użyty do wpłaty, klient ma prawo wybrać inną metodę. Klient ponosi pełną odpowiedzialność przy określaniu szczegółów wypłaty. Kwoty zaczynające się od 100 dolarów lub 7000 rubli nie podlegają opłatom za wypłatę. Jest to bardzo miłe i można to jednoznacznie przypisać na korzyść firmy:

    intrade.bar anulowanie transakcji

    O notowaniach mówi, że źródło poprawnych notowań jest przechowywane na serwerze firmy i dotyczy to tylko klientów z prawdziwymi kontami. Jeśli transakcja zostanie zamknięta przy tym samym kwotowaniu, jest traktowana jako strata, dotyczy to nowej wersji wykresu TradingView:

    Źródło notowań INTRADE.BAR

    Transakcje są uważane za nieważne, jeśli zostały otwarte podczas awarii sprzętu lub oprogramowania brokera, w przypadku ataków hakerów lub zawieszenia handlu na rynkach finansowych itp. Jeśli firma zdecydowała się na aktualizację oprogramowania, doszło do awarii i wpłynęło to negatywnie na konta klientów, INTRADE.BAR jest gotowa zrekompensować straty:

    Zwrot kosztów Intrade.bar

    Broker ma prawo do zmiany procentu wypłat od aktywów, typów opcji i okresów wygaśnięcia. Nie ma się czym przejmować. W tej chwili broker ma jedne z najlepszych warunków pod tymi względami:

    INTRADE.BAR zmiana procentu wypłaty

    Broker może zmieniać warunki „Umowy” nie częściej niż raz w miesiącu:

    intrade.bar zmiana umowy

    Firma ma prawo poprosić klienta o kopię dokumentów potwierdzających jego tożsamość. Jest to raczej rzadki przypadek, gdyż broker trzyma się polityki braku weryfikacji. INTRADE.BAR początkowo stawia na darmowe wypłaty środków i to jest jego duży plus. W przypadku jakichkolwiek skomplikowanych sytuacji broker jest gotowy rozwiązać je korespondencyjnie. Zazwyczaj wszystkie pytania są rozwiązywane w ciągu 5 minut. Jest to również jego duży plus:

    Kontrowersje INTRADE.BAR

    Poniżej przedstawiamy przypadki, w których pośrednik lub klient może wpłynąć na rozwiązanie umowy. Jeśli firma zdecyduje się na wypowiedzenie, powiadomi o tym klienta na jeden dzień przed imprezą. Wszystkie pieniądze zostaną wypłacone klientom:

    Wypłata dla klientów Intrade.bar

     

    INTRADE.BAR to oszustwo?

    Broker INTRADE.BAR z powodzeniem działa w branży opcji binarnych od 2016 roku. Oferując swoim klientom nową, unikalną usługę i odważne podejście do pracy na rynkach finansowych, firma dokonała prawdziwej „rewolucji” w handlu opcjami binarnymi.

    Po przestudiowaniu ofert konkurencji broker był w stanie wyeliminować te momenty, które jego zdaniem utrudniały pracę tradera, i pozostawił tylko te, które owocnie wpływają na jego wyniki. Natychmiastowa realizacja transakcji, wysokie wypłaty z aktywów, szybka wypłata zarobionych środków, profesjonalne wsparcie, innowacyjny program zarządzania ryzykiem, prosty terminal itp. wszystko to przyciąga traderów do brokera. – Wszystko to przyciąga traderów do brokera. A fakt, że firma ma własny rozwój oprogramowania, potwierdza jej poważne zamiary zajęcia silnej pozycji na rynku, dowodzi, że INTRADE.BAR nie jest oszustwem, które, świadcząc usługi handlowe, dąży jedynie do nieuczciwego zbierania pieniędzy od klientów i znika.

    Ważne korzyści Intrade.Bar:

    • Bogate doświadczenie jako broker.
    • Brak nachalnego kierownictwa, gorących promocji i premii, a zamiast tego skupienie się na uczciwości i otwartości na klientów.
    • Dostępność bezpłatnego konta demo.
    • Stabilne wypłaty.
    • Prosta platforma handlowa, wygodna także dla początkujących.
    • Wsparcie jakościowe, ponieważ za każde pytanie bez odpowiedzi odpowiada finansowo menedżer.

    Chciałbym podkreślić stosunek brokera do kwestii regulacji, weryfikacji, dostarczania bonusów, platform mobilnych. Odważna pozycja firmy pomaga zaoferować klientowi korzystne warunki pracy i brak momentów, które zakłócają handel. Recenzje traderów INTRADE.BAR w Internecie i na stronie internetowej firmy są w większości pozytywne, co potwierdza skuteczność i efektywność tego prawdziwie innowacyjnego podejścia do handlu opcjami binarnymi.

    Czy INTRADE.BAR można uznać za oszustwo? Po dokładniejszym przeanalizowaniu i opracowaniu tej uczciwej recenzji, odpowiemy na to pytanie jednoznacznie – nie, nie jest to oszustwo i nie oszukuje traderów. Nasz wniosek potwierdzają liczne pozytywne opinie traderów na temat współpracy z brokerem.

     

    Wniosek

    Broker opcji binarnych INTRADE.BAR z powodzeniem działa od ponad 6 lat, oferując klientom swoje unikalne podejście do handlu. Firma nie dba o marketing z szalonymi obietnicami, ale o uczciwość i otwartość, co daje traderowi znacznie więcej. W rezultacie mamy potężną firmę z ciągłym rozwojem i rosnącą liczbą klientów.

    Natychmiastowa realizacja transakcji, wypłata środków bez weryfikacji w 5 minut, wysokie i stabilne wypłaty, wysokiej jakości wsparcie, brak irytujących menedżerów, program zarządzania ryzykiem i, co najważniejsze, brak krzykliwych obietnic, gorących promocji, a jedynie skupienie się na tym, co ważne – wszystko to sprawia, że INTRADE.BAR jest obecnie jedną z najlepszych, być może najlepszą platformą brokerską w WNP. Potwierdzają to pozytywne opinie traderów INTRADE.BAR, z którymi można zapoznać się na naszej stronie zaraz po przeczytaniu recenzji.

    Wygoda handlu
    70%
    Szybkość wycofywania
    72%
    Procent płatności
    71%
    Usługa wsparcia
    66%
    3.3

    Opinia

      INTRADE.BAR opinie

      23
      Dodaj opinię
      • Rosnąco oceny
      • Malejąco oceny
      • Najpierw nowe
      • Najpierw stare
      • Najpierw popularne
    • 1
      Informacje zwrotne zatwierdzone do publikacji Oceń recenzję 0
      0
      0
      Wygoda handlu
      20%
      Szybkość wycofywania
      20%
      Procent płatności
      20%
      Usługa wsparcia
      20%
      Oszustwo, chamstwo, rozwód

      Witam, zarejestrowałem się tutaj i dokonałem jednego handlu na koncie demo. Następnie napisałem do supportu i poprosiłem o usunięcie konta. Powodem usunięcia konta było to, że poprosili o pełne dane paszportowe.
      Vitaly był dla mnie nieuprzejmy. Byłem oszołomiony. Konto nie zostało usunięte. Czat zniknął… Czytaj dalej

      Plusy
      • Piękny
      Minusy
      • oszustwo oszustów
      • Olga Dan Chello 23 maja 2022 w 06:20
        Oceń odpowiedź 2
        0

        Witam. Dane paszportowe nie są wymagane podczas korzystania z konta demo. Weryfikacja jest konieczna tylko w przypadku wpłaty na konto za pomocą karty bankowej. Proszę podać swój identyfikator w systemie.

      • Oliver Dan Chello 18 sierpnia 2022 w 11:02
        Oceń odpowiedź 0
        0

        Dzień dobry, to dość dziwne, że po jednej transakcji na koncie demo został Pan poproszony o dane paszportowe. Proszę napisać coś więcej o tej sytuacji. Z tego co wiem konto nie jest usunięte tylko zablokowane.

    • 1
      Informacje zwrotne zatwierdzone do publikacji Oceń recenzję 0
      +3
      0
      Wygoda handlu
      20%
      Szybkość wycofywania
      20%
      Procent płatności
      20%
      Usługa wsparcia
      20%
      Niedawno zarejestrowałem się na tej stronie. Jeszcze...

      Niedawno zarejestrowałem się na tej stronie. Jeszcze nawet nie złożył depozytu, postanowił poćwiczyć na koncie demo. Dziś wszedłem na stronę i wykresy nie są aktualizowały się w czasie rzeczywistym, musiałem je aktualizować przez F5. Nie spodobało mi się to i napisałem na czacie do supportu z pytaniem… Czytaj dalej

      • Oliver Timur 18 sierpnia 2022 w 11:16
        Oceń odpowiedź 0
        0

        Dzień dobry!!! Na naszej stronie internetowej również zostawił Pan coś podobnie negatywnego o innym brokerze. Może rzeczywiście łamiesz zasady handlu brokerów BO?

    • 1
      Niedokładne informacje zwrotne Oceń recenzję 0
      +1
      0
      Wygoda handlu
      20%
      Szybkość wycofywania
      20%
      Procent płatności
      20%
      Usługa wsparcia
      20%
      LOGHTROON obrzydliwa firma, która dba o swoje...

      LOGHTROON obrzydliwa firma, która dba o swoje pieniądze nawet nie próbujcie !!!

      • Danil Mikhail Shlemenkov 10 lutego 2021 w 09:20
        Oceń odpowiedź 0
        0

        Dzień dobry, na czym dokładnie polega oszustwo? Proszę opowiedzieć o swoim problemie i jaki jest numer konta?

    • 3.8
      Niedokładne informacje zwrotne Oceń recenzję 0
      0
      0
      Wygoda handlu
      80%
      Szybkość wycofywania
      80%
      Procent płatności
      80%
      Usługa wsparcia
      60%
      Chciałem wypłacić 400 p.c. czekałem prawie 24...

      Chciałem wypłacić 400 p.c. czekałem prawie 24 godziny.

    • 4.8
      Informacje zwrotne zatwierdzone do publikacji Oceń recenzję 0
      -3
      2
      Wygoda handlu
      100%
      Szybkość wycofywania
      100%
      Procent płatności
      80%
      Usługa wsparcia
      100%
      Witam wszystkich, tych, którzy chcą zacząć handlować...

      Witam wszystkich, tych, którzy chcą zacząć handlować i zarabiać prawdziwe pieniądze na „Intrade bar” podążać za tym linkiem i uzyskać bonusy https://intrade.bar/ WSZYSTKO.
      POWODZENIA.

    • 3.8
      Niedokładne informacje zwrotne Oceń recenzję 0
      -4
      0
      Wygoda handlu
      60%
      Szybkość wycofywania
      60%
      Procent płatności
      100%
      Usługa wsparcia
      80%
      ile pieniędzy zapłacili ci za napisanie tego...

      ile pieniędzy zapłacili ci za napisanie tego artykułu?

      • Aleksandr Maydik fyvfy 4 kwietnia 2020 w 10:11
        Oceń odpowiedź 0
        0

        Brak doświadczenia z innymi brokerami nie upoważnia amatora do zadawania tego typu pytań.

    • 3.8
      Oceń recenzję 0
      -3
      1
      Wygoda handlu
      80%
      Szybkość wycofywania
      80%
      Procent płatności
      80%
      Usługa wsparcia
      60%
      I, WOW, nie "obrzucaj błotem" dobrego brokera

      I, WOW, nie „obrzucaj błotem” dobrego brokera. Cytaty pasują 1 do 1. Wypłata do Qiwi jest błyskawiczna. Można swobodnie zarabiać pieniądze, aby od razu płacić za płaskie „media” i internet za pomocą wirtualnej karty Qiwi!

    • 4
      Informacje zwrotne zatwierdzone do publikacji Oceń recenzję 0
      +2
      0
      Wygoda handlu
      60%
      Szybkość wycofywania
      80%
      Procent płatności
      80%
      Usługa wsparcia
      100%
      Minęły cztery lata na platformie, a ja...

      Minęły cztery lata na platformie, a ja wciąż nie mogę jej skończyć. Chamski support i administracja. Pojawiły się pierwsze blokady kont. Ogólnie rzecz biorąc, wszystko odbywa się według tego samego schematu.

      • intrade bar Broker Haker 31 grudnia 2020 w 12:20
        Oceń odpowiedź 0
        0

        Przedstawić dowody na istnienie blokady.

    • 4.3
      Informacje zwrotne zatwierdzone do publikacji Oceń recenzję 0
      0
      0
      Wygoda handlu
      100%
      Szybkość wycofywania
      100%
      Procent płatności
      80%
      Usługa wsparcia
      60%
      Testuję od czterech dni i gdy tylko...

      Testuję od czterech dni i gdy tylko trafię na dobry punkt wejścia, zysk natychmiast zmienia się o 60%, oczywiście nie zawsze. Na wielu forach ludzie zachwalali stały procent. Postanowiłem to sprawdzić. Myślałem, że ten broker nie jest taki jak Olimp i Pocket, ale alas i ach. Zapytałem wsparcie techniczne… Czytaj dalej

    • 3.3
      Niedokładne informacje zwrotne Oceń recenzję 0
      0
      0
      Wygoda handlu
      60%
      Szybkość wycofywania
      80%
      Procent płatności
      60%
      Usługa wsparcia
      60%
      Nie tak dawno zarejestrowałem się na tym...

      Nie tak dawno zarejestrowałem się na tym pasku intrade i próbowałem handlować, platforma nie spodobała mi się aż tak bardzo.

      • Galina Andreevna Anna Rmiliova 15 września 2022 w 12:33
        Oceń odpowiedź 0
        0

        Witaj, czy masz jeszcze swoje konto?

    • 3.5
      Wiarygodne informacje zwrotne Oceń recenzję 0
      0
      0
      Wygoda handlu
      80%
      Szybkość wycofywania
      60%
      Procent płatności
      80%
      Usługa wsparcia
      60%
      Powiem krótko. Nigdy nie usłyszałem z powrotem...

      Powiem krótko.
      Nigdy nie usłyszałem z powrotem od zespołu wsparcia, chociaż regularnie dostaję wszelkiego rodzaju e-maile na temat konfiguracji platformy.
      Odstawienie jest szybkie. Piszę tak, jak jest.
      Platforma działa radośnie, ale wykres i aktualne notowania mogą się różnić w kilku punktach.
      Bądź… Czytaj dalej

    • 4
      Informacje zwrotne zatwierdzone do publikacji Oceń recenzję 0
      0
      0
      Wygoda handlu
      80%
      Szybkość wycofywania
      80%
      Procent płatności
      80%
      Usługa wsparcia
      80%
      Każdy broker jest stworzony przede wszystkim do...

      Każdy broker jest stworzony przede wszystkim do zarabiania pieniędzy! To tylko zwykłe biuro bukmacherskie! Oni po prostu przyjmują twoje zakłady! CALL lub PUT. WSZYSTKO! Jak loteria może być zła lub dobra? To kasyno, w którym albo się wygrywa, albo nie. W każdej loterii są zwycięzcy – mniej niż 1%, przegrani… Czytaj dalej

    • 4.3
      Informacje zwrotne zatwierdzone do publikacji Oceń recenzję 0
      +5
      0
      Wygoda handlu
      80%
      Szybkość wycofywania
      100%
      Procent płatności
      80%
      Usługa wsparcia
      80%
      Binomo też jest bardzo szkalowane, ale handlowałem...

      Binomo też jest bardzo szkalowane, ale handlowałem z nimi przez wiele lat i miałem pasywny dochód, dopóki nie opuścili Federacji Rosyjskiej (09.09.19). Nie ma tu nic zaskakującego, ktoś traci swój kapitał i zamiast znaleźć przyczynę, dlaczego tak się stało, zaczyna szukać winnego i jak Sprawdziłem notowania… Czytaj dalej

    • 4
      Oceń recenzję 0
      0
      0
      Wygoda handlu
      80%
      Szybkość wycofywania
      80%
      Procent płatności
      60%
      Usługa wsparcia
      100%
      Napisałem moją recenzję o tym, jak ten...

      Napisałem moją recenzję o tym, jak ten broker może stworzyć problem z wycofaniem pieniędzy, ale „eto-razvod.ru” nie przegapił tego )))). Wnioskuję, że ocena jest płatna )))

      • Danil Gennadiy Fadeyev 5 września 2019 w 07:27
        Oceń odpowiedź 0
        0

        Ponieważ nie musisz kopiować i wklejać tej samej recenzji trzy razy, system rozpoznaje Cię jako Spamera… wyrwał Twoją recenzję ze spamu.

      • Gennadiy Fadeev Danil 5 września 2019 w 10:57
        Oceń odpowiedź 0
        0

        Dziękuję. Teraz rozumiem swój błąd.

      • K Zubov Gennadiy Fadeyev 6 listopada 2019 w 09:56
        Oceń odpowiedź 0
        0

        Czy może być inaczej?

    • 1.8
      Oceń recenzję 0
      +2
      0
      Wygoda handlu
      40%
      Szybkość wycofywania
      20%
      Procent płatności
      20%
      Usługa wsparcia
      60%
      Witam wszystkich handlowców! Bądź ostrożny z brokerem...

      Witam wszystkich handlowców!
      Bądź ostrożny z brokerem INTRADE.BAR
      Ja osobiście zacząłem już mieć problemy z odstawieniem. Wypłata, pieniądze na moim koncie osobistym zostały obciążone, ale nadal nie przyszły do banku, teraz kierownicy wymyślili wymówkę, że moja karta nie jest w rublach, mimo, że mam… Czytaj dalej

      • Gennadiy Fadeev Gennadiy Fadeyev 10 września 2019 w 08:00
        Oceń odpowiedź 0
        0

        W końcu wypłacili mi pieniądze jako zwrot na kartę, którą wpłaciłem, ale kazali mi ją zweryfikować.
        Zastanawiam się jak wypłacić zysk, skoro są takie problemy z wypłatą ich ciężko zarobionych pieniędzy? Czy jest możliwość wypłaty na e-portfele, chyba tak?

      • Vasiliy Gennadiy Fadeyev 26 kwietnia 2020 w 17:11
        Oceń odpowiedź 0
        0

        Jest napisane rosyjskimi literami, że do wypłaty na kartę potrzebna jest weryfikacja. Zawsze znajdzie się jakiś kretyn, który nie umie czytać.

      • Gennadiy Fadeev Vasiliy 4 czerwca 2020 w 12:02
        Oceń odpowiedź 0
        0

        Najwyraźniej jesteś jednym z nich. Intraday, pierwotnie podawali, że nie jest potrzebna żadna weryfikacja, a te zasady dotyczące wypłaty na kartę pojawiły się niedawno, w korespondencji powiedzieli mi też, że wypłata na karty wydane w Rosji to też nie problem. Sprytny drań.

    • 4.3
      Oceń recenzję 0
      -4
      0
      Wygoda handlu
      100%
      Szybkość wycofywania
      80%
      Procent płatności
      80%
      Usługa wsparcia
      80%
      nie broker, ale bzdury, których nie można...

      nie broker, ale bzdury, których nie można zrozumieć

    • 4
      Oceń recenzję 0
      +3
      0
      Wygoda handlu
      100%
      Szybkość wycofywania
      80%
      Procent płatności
      60%
      Usługa wsparcia
      80%
      testowałem platformę przez pół roku. nie mogłem...

      testowałem platformę przez pół roku. nie mogłem zrozumieć jak ja, profesjonalista z 7 letnim doświadczeniem, grałem wszystko i na wszystkim… poziom zdawalności zakładów sięga 90%…. nie mogę uzyskać 50% od tego tradera. ale wtedy stało się jasne, że 50% to maksimum tutaj….. więcej nie da się uzyskać… Czytaj dalej

      • ALEKSANDR Vasiliy Buslayev 30 sierpnia 2019 w 15:03
        Oceń odpowiedź 0
        0

        PRAWDOPODOBNIE NIE WIESZ JAK HANDLOWAĆ, JEŚLI NIE MASZ ZASAD.

    • 3.8
      Oceń recenzję 0
      -2
      0
      Wygoda handlu
      60%
      Szybkość wycofywania
      80%
      Procent płatności
      100%
      Usługa wsparcia
      60%
      Doradzał mi intrade bar przez przyjaciela, obaj...

      Doradzał mi intrade bar przez przyjaciela, obaj jesteśmy w binarnym handlu od dłuższego czasu, okresowo omawiamy handel i dzielimy się wszelkiego rodzaju sztuczkami. Przyjaciel powiedział, że broker jest dość młody, ale ma dobry wizerunek. I rzeczywiście, kiedy przyszło mi do nich handlować, od razu… Czytaj dalej

    • 4
      Oceń recenzję 0
      +4
      0
      Wygoda handlu
      100%
      Szybkość wycofywania
      80%
      Procent płatności
      80%
      Usługa wsparcia
      60%
      Obrzydliwy pośrednik. Kiedy wypłacasz swoje pieniądze. Nic...

      Obrzydliwy pośrednik. Kiedy wypłacasz swoje pieniądze. Nic nie dostaniesz.

      • Sergey Dmitriy 4 lipca 2019 w 08:11
        Oceń odpowiedź 0
        0

        Nie bądź taki, wszystko wyciągnęłam, dwie minuty. Jedna wypłata o północy

      • ALEKSANDR Dmitriy 30 sierpnia 2019 w 15:05
        Oceń odpowiedź 0
        0

        TACY LUDZIE JAK TY NIE WYCOFUJĄ SIĘ, TYLKO WYPRZEDAJĄ, ALE MAKLER WYCOFUJE SIĘ BEZ PROBLEMU, DZIWAKU.

      • Maksim Kenžaev Dmitriy 3 sierpnia 2020 w 04:08
        Oceń odpowiedź 0
        0

        Wypierdalaj stąd, ty pieprzony fanie.

      • D Dmitriy 2 października 2020 w 21:09
        Oceń odpowiedź 0
        0

        Całkowicie się zgadzam.

    • 4.5
      Oceń recenzję 0
      0
      0
      Wygoda handlu
      60%
      Szybkość wycofywania
      100%
      Procent płatności
      100%
      Usługa wsparcia
      100%
      Tak, jak wszędzie... A na bimono i...

      Tak, jak wszędzie… A na bimono i inne… Tak, zarządzanie ryzykiem jest bardzo dobre… Tak, pieniądze są wypłacane szybko i bez problemów, choć z prowizją (od 5000 – 2%+100 rubli… )… Reszta to jak z każdym brokerem, no bo kto miałby działać na korzyść tradera? Platforma została zaprojektowana… Czytaj dalej

      • Alybert Dusaev K Zubov 12 czerwca 2019 w 20:41
        Oceń odpowiedź 0
        0

        No tak. Jedyny broker, który będzie działał na korzyść tradera to broker z ROC – jeśli przegrasz, to Twoje pieniądze idą na budowę świątyni i liczą się w następnym świecie, więc i tak nie przegrasz.

    • 4
      Oceń recenzję 0
      0
      0
      Wygoda handlu
      60%
      Szybkość wycofywania
      100%
      Procent płatności
      100%
      Usługa wsparcia
      60%
      Platforma jest szczerze mówiąc lagująca, timery pozostają...

      Platforma jest szczerze mówiąc lagująca, timery pozostają w tyle za czasem rzeczywistym, prawie nigdy nie można otworzyć w tym samym czasie co świeca otwierająca, otwarcie jest często po mniej korzystnej cenie (co prawda był tylko jeden prawdziwy drawdown z tego powodu, ale i tak jest to nieprzyjemne)… Czytaj dalej

      • Anatoliy Pavel V. 27 kwietnia 2020 w 22:40
        Oceń odpowiedź 0
        0

        Czy sprawdziłeś poprawnie cudzysłów? Jest FXCM i jest OANDA dla tej samej pary walutowej (może źle wydrukowali nazwy). Sprawdziłem, wszystko pasuje.

    • 4
      Oceń recenzję 0
      0
      0
      Wygoda handlu
      80%
      Szybkość wycofywania
      100%
      Procent płatności
      80%
      Usługa wsparcia
      60%
      Nie mogę znaleźć wsparcia.Nie wiem jak skonfigurować...

      Nie mogę znaleźć wsparcia.Nie wiem jak skonfigurować umowę.Pomóżcie.Nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi.Platforma nie chce się uruchomić.Piszą ERROR.A jaki jest mój błąd nie mogę zrozumieć.

      • Anatoliy Galina Emelyanova 18 lutego 2019 w 13:36
        Oceń odpowiedź 0
        0

        Zespół obsługi klienta odpowie na każde pytanie

    • 3.8
      Oceń recenzję 0
      +2
      0
      Wygoda handlu
      80%
      Szybkość wycofywania
      60%
      Procent płatności
      100%
      Usługa wsparcia
      60%
      Za waszą radą oddałem go do sprawdzenia

      Za waszą radą oddałem go do sprawdzenia. Wykonanie jest w porządku, wyjście jest na najwyższym poziomie.

    • 1
      Oceń recenzję 0
      0
      0
      Dzień dobry!!! Staramy się, aby opinie na...

      Dzień dobry!!! Staramy się, aby opinie na naszej stronie były obiektywne. Z Twojego komentarza nie mogę zrozumieć o jakim oszustwie mówisz. Z jakim problemem się spotkaliście?

    Najlepsi brokerzy forex
    FirmaMiejscami
    Maklerzy giełdowi
    FirmaMiejscami
    Finam
    1/17
    Exante
    3/17
    Giełdy kryptowalut
    FirmaMiejscami
    ByBit
    1/334
    OKX
    2/334
    Aktywność
    0skarga
    • Nowe0
    • Postanowiono0
    • Nie jest przesądzone0
    Nowe firmy na stronie internetowej
    Mapa witryny